TĚSTO - 6 vajec, 6 lžic krystal.cukru, 6 lžic hl. mouky, 1 lžíce kakaa, rumová příchuť Vejce s cukrem vyšlehat do pěny a postupně vmíchat mouku. Do poloviny těsta přidat kakao. Těsto rozetřít na plech s pečícím papírem a upéct. Po vychladnutí stáhnout papír a naplnit. NÁPLŇ 1 - 1/2 l mléka, 1 vanilkový cukr, 2 vanilkové pudinky, 150g másla nebo Hery, 100g moučkového cukru, rumová příchuť, kandované ovoce Z mléka, vanilkového cukru a pudinkového prášku uvařit hustý pudink, nechat vychladit a zamíchat máslo vyšlehané s cukrem. Přidat kandované ovoce a ochutit rumovou příchutí. NÁPLŇ 2 - 150g strouhaného kokosu, 2 dl mléka, 2 lžíce cukru, 50g rozinek Kokos a rozinky spařit horkým mlékem a přidat cukr. Do formy na srnčí hřbet uložit světlý plát tak, aby přečníval o šířku formy, potřít náplní 1, vložit tmavý plát potřít zbytkem náplně 1 a formu uzavřít zbylým plátem, nechat v chladu asi den proležet, vyklopit a polít čokoládovou polevou.