Staňte se našimi fanoušky na:

Večeře 15 - Salát niçoise

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata rozkrájíme na čtvrtky, dáme na talíř a osolíme. Uvařená vejce rozčtvrtíme, tuňáka trochu rozmačkáme vidličkou. Oloupanou okurku nakrájíme na tenké plátky, papriku zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky. Cibulky zbavíme zelených částí, které dáme stranou a najemno je nakrájíme. Salátovou mísu vytřeme rozkrojeným stroužkem česneku, dáme do ní všechny suroviny mimo rajčat. Rajčata přidáme až po mírném vymačkání s olivami. Připravíme zálivku (ocet, olej, bazalka, pepř), vlijeme do mísy a necháme salát vychladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!