Staňte se našimi fanoušky na:

Vegetariánské sýrové jehly

Autor receptu: Jana Konečná (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Brambory použijeme co nejmenší anebo je nakrájíme na kousky. Uvaříme je doměkka. Dýni nakrájíme na kostky o hraně 1,5 cm. Pomeranče vymačkáme a z kůry odstraníme bílé části. Šťávu a kůru smícháme, přidáme skořici a cukr a dýni vaříme 15 minut doměkka. Sýr nakrájíme na kostky o hraně 2 cm. Na špejle napícháme brambory, dýni a sýr. Pomerančový vývar smícháme s olejem a solí a potřeme jím špízy. Špízy naskládáme na plech vyložený pečícím papírem, poklademe rozmarýnem a pečeme 20 minut na 200 °C. Podáváme se zakysanou smetanou, do které jsme nasekali mátu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!