Grilovaná krkovička
45
2
2
1) Plátky celozrnného chleba - nejlépe tak dva dny staré - nastrouháme najemno. 2) Fazole omyjeme a necháme okapat. Poté je rozmixujeme. 3) Cibuli, papriku a chilli papričku nakrájíme nadrobno a smícháme je. Přidáme k nim tabasco, passatu, vejce a chlebovou strouhanku. Nakonec přimícháme i fazole. 4) Poté necháme 20 minut odpočinout v lednici. 5) Vytvarujeme 4 bochánky a grilujeme je nebo opékáme na pánvi. 6) Bulky rozpůlíme a vnitřní strany nasucho opečeme v pánvi. 7) Avokádo nakrájíme na plátky a pokapeme limetkovou šťávou. 8) Spodní část bulky namažeme dijonskou hořčicí, na to dáme fazolový bochánek, na něj plátky rajčata a avokáda, rukolu a nakonec horní díl housky.