Staňte se našimi fanoušky na:

Vegetariánský burger z červených fazolí

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Plátky celozrnného chleba - nejlépe tak dva dny staré - nastrouháme najemno. 2) Fazole omyjeme a necháme okapat. Poté je rozmixujeme. 3) Cibuli, papriku a chilli papričku nakrájíme nadrobno a smícháme je. Přidáme k nim tabasco, passatu, vejce a chlebovou strouhanku. Nakonec přimícháme i fazole. 4) Poté necháme 20 minut odpočinout v lednici. 5) Vytvarujeme 4 bochánky a grilujeme je nebo opékáme na pánvi. 6) Bulky rozpůlíme a vnitřní strany nasucho opečeme v pánvi. 7) Avokádo nakrájíme na plátky a pokapeme limetkovou šťávou. 8) Spodní část bulky namažeme dijonskou hořčicí, na to dáme fazolový bochánek, na něj plátky rajčata a avokáda, rukolu a nakonec horní díl housky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |17. září 2014
Je dobré hamburgerové housky nejdříve nasucho opéct v pánvi nebo ugrilovat - chutná to lépe. Odpovědět
objev |16. září 2014
Fazole s avokádem se k sobě výborně hodí. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!