Staňte se našimi fanoušky na:

Vejce "Baby Jagy"

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vychladlá vejce uvařená natvrdo oloupeme a podélne rozřízneme. Žloutky v misce rozetřeme se změklým máslem na hladkou kašičku. 4 půlky bílků pokrájíme na drobné kostičky a s nasekanými bylinkami, smetanou, majonézou a mletou paprikou vmícháme do žloutkového másla. Podle chuti osolíme a opepříme. Směsí naplníme zbylé půlky vajec, lodičky naskládáme na vymaštěný plech, posypeme sýrem smíchaným se strouhankou, poklademe sardelkami a pečeme v troubě asi 15 minut při teplotě 200°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |18. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Hrabča |9. srpna 2013
1+++ Odpovědět
lucie.ruliskova |22. března 2013
vyzkoušíme Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!