Staňte se našimi fanoušky na:

Vejce se sardinkami

Autor receptu: kubajz (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze sardinek stáhneme kůži, zbavíme kostí a utřeme se žervé. Přidáme prolisované žloutky, osolíme, zakapeme citrónem, okořeníme nasekanou petrželkou. Vejce na špičce propíchneme jehlou a pokládáme je do vody lžicí. Od bodu varu počítáme 8-10min.= uvaříme natvrdo. Hned po uvaření zchladíme studenou vodou. Natˇukneme na obou pólech, loupeme od špičky. Necháme je ve studené vodě, aby neosychala. Vejce rozřízneme po šířce a naplníme nádivkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

gwendy |23. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
biglol |11. listopadu 2013
dobré Odpovědět
VELKAKOKI |3. listopadu 2013
dobrý návod Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!