Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční nádivka neboli "hlavička"

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Velikonoční nádivka neboli "hlavička", která se peče v pekáčku jako samostatný příkrm. 600g vařeného uzeného, vepřového a telecího stejným dílem, 5-6 vajec, sůl, pepř, 100-150g strouhanky, zelená sekaná petrželka, 2 lžíce sekaných mladých kopřiv Všechno maso uvaříme, usekáme, promícháme se zelenou petrželí a kopřivami, osolíme, opepříme, spojíme vejci a pečeme ve vymaštěném pekáči.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |16. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!