Staňte se našimi fanoušky na:

Velikonoční pučálka mé prababičky

Autor receptu: Dessyna (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrách namočíme do 1 litru studené vody a necháme asi dva-tři dny namočený - "napučet" v teplé místnosti. Osobně vodu někdy sliju a vyměním. Jakmile se objeví bílé klíčky, vodu slijeme, hrášek necháme na utěrce oschnout a pak jej osmažíme na rozpáleném oleji. Osmažené pak posypeme cukrem a skořicí. Tak vidíte, naše prababičky věděly, že klíčky jsou zdravé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pecenicko |17. července 2013
to zní zajímavě, dávám do oblíbených Odpovědět
roxana-zdena |11. července 2013
Já klíčím čočku, taky bezva a měkká, že se dá jíst syrová Odpovědět
damanas|14. března 2014
já to asi taky zkusím, teď je na to ten ideální čas Odpovědět
Martin82|11. července 2013
1*, jo staré, levné a zdravé pokrmy. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!