TĚSTO: 350 g hladké mouky, 250 g másla nebo Hery, 1 smetana na šlehání, 3 žloutky, trošku octa KRÉM: 1 l mléka, 50 ml rumu, 3 vanilkové pudinky, 5 žloutků, 250 g másla, 200 g moučkového cukru NA OZDOBU: 1 smetana na šlehání, 1 ztužovač šlehačky, čokoládová poleva. Z hladké mouky, másla nebo Hery, šlehačky, žloutků a trošky octa vypracujeme těsto. Dáme na půl hodiny odpočinout do ledničky. Těsto rozdělíme na dvě poloviny. Každou polovinu na pečícím papíře vyválíme, přeneseme s papírem na plech, propícháme vidličkou a upečeme při 180°C dorůžova. Necháme vychladnout. Na krém si v mléce rozšleháme žloutky a pudinkové prášky a uvaříme jako pudink. Za občasného míchání necháme vychladnout a pak do pudinku vmícháme rum. Máslo vyšleháme s moučkovým cukrem a zašleháme do něj vychladlý pudink. Krémem potřeme první placku a přiklopíme druhou plackou. Ušleháme šlehačku se ztužovačem a rozetřeme na povrchu řezů. Lžičkou na povrchu uděláme vlnky a ozdobíme rozpuštěnou čokoládovou polevou. Dáme důkladně vychladit.