Na věnečky: 110g sádla špetka soli 3/8l vody (375ml) 210g polohrubé mouky 6 celých vajec Na spodní krém: 0,3l vody 200g cukru krystal 1 vanilkový cukr 1 vanilkový pudink trochu rumu 250 g másla Na vrchní krém: 1 kondenzované karamelizované mléko (Caramelo Bohemilk) 250g másla Na polevu: moučkový cukr, solamyl, citron. šťáva a horká voda Popis přípravy: Sádlo a špetku soli necháme rozpustit ve vodě, dokud nezačne probublávat. Vypneme hořák a pomaličku po troškách přidáváme mouku a mícháme do úplného spojení. Po vychladnutí do vlažné teploty za stálého míchání směsi přidáme po jednom 6 celých vajec a průběžně vypracováváme v těsto(nesmí zřídnout). Naplníme sáček a přiměřeně velikou špičkou stříkáme malé věnečky cca do 3-4 vrstev na sebe dle velikosti špičky. Pečeme ve vyhřáté troubě na 230 stupňů 15 minut --NEOTVÍRAT TROUBU,JINAK KLESNOU-- a dalších 15 minut při 180 stupňích. Zda jsou upečené poznáme dle rozkrojení (nelepí se a jsou na poklep tvrdší). Po upečení rozkrojíme na půl, přičemž na vrchní polovinu stříkáme karamelový krém a spodní krém vanilkový. Spojíme a vrch máčíme do polevy. Necháme ztuhnout.