Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra s hráškem a rajčaty

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omytá játra nakrájíme na plátky a po kraji nařízneme a opepříme. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme játra a zprudka orestujeme. Přidáme rajčátka, hrášek a chvíli podusíme. V roztopené troubě dopečeme doměkka. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|4. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!