Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra s rajčaty na víně

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osušené plátky jater opepříme.Rajčata skrojíme a do otvoru nasypeme trochu soli a pepře.V kastrole rozpustíme máslo a na něj pokládáme rajčata těsně vedle sebe otvory vzhůru.Dusíme pod pokličkou asi 5 minut.Na pánvi opečeme oplátky slaniny do křupava a přidáme k dušeným rajčatům – udržujeme teplé.Opepřená játra obalíme v mouce a na pánvi je v horkém tuku ze slaniny z obou stran osmahneme.Častěji obracíme a nakonec osolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vilemina |9. listopadu 2013
Kam se ztratilo to víno? Dík za doplnění. Odpovědět
liza |8. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!