Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová játra se šunkovou rýží

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na menší kousky a anglickou slaninu na nudličky. Na lžíci oleje orestujeme játra s anglickou slaninou, poté podlijeme vodou a dusíme do změknutí jater. Přidáme koření a šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Provaříme, odstavíme a dochutíme solí. Šunku nakrájíme na malé kousky, společně s hráškem jí prohřejeme na lžičce oleje a směs vmícháme do uvařené rýže. 2 porce

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |3. řijna 2013
chutné Odpovědět
milmach |3. řijna 2013
dobré Odpovědět
piskotka |2. řijna 2013
dobré Odpovědět
Lenny |2. řijna 2013
perfektní,zbožnuju Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!