Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová kýta dušená v mléce

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové řízky z kýty dobře naklepeme , prudce orestujeme po obou stranách na rozpáleném oleji , podlejeme mlékem , přidáme usekanou petrželku , hořčici , sůl a pepř a dusíme doměkka. Podáváme s kari rýží nebo těstovinami a se salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |3. června 2013
už jsem o dušení v mléce četla víckrát, musím vyzkoušet :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!