Vepřovou kýtu nebo kulaté plecko / ořech / omyjeme a osušíme. Pokrájíme je na plátky, dobře naklepeme, osolíme a okořeníme vegetou, drceným česnekem a mletým černým pepřem. Vložíme je do tlakového hrnce. Na rozpáleném oleji masíčko osmahneme z obou stran do světle hněda, aby se nám zatáhlo. Když je hotovo, vybereme je z hrnce ven. Na výpeku si orestujeme cibuli pěkně do zlatova. Přidáme sójovou omáčku a na silnější plátky nakrájené pravé hříbky. Základ chvilku na cibulce restujeme. Dáme nazpět masíčko. Podlijeme vodou, uzavřeme tlakový hrnec a necháme asi 25 minut podusit. Když máme masíčko definitivně měkké, vyjmeme je ven. Do výpeku nyní uděláme záklepku z mléka a hladké mouky. Vrátíme zpět plátky masa a štávičku provaříme. Přidáme zakysanou smetanu a dochutíme citronovou šťávou, případně okořeníme. Můžeme servírovat. Jako příloha je vhodná rýže nebo knedlík. Poznámka : Kýta se mi pozdává poněkud suchá, proto velice často používám ořech z plecka. Přeji Vám dobrou chuť