Maso očistěte, opláchněte a osušte, svažte provázkem, osolte a opepřete. V pekáčku si rozehřejte olej a maso na něm ze všech stran zprudka opečte. Pak kýtu vyndejte, potřete ji kari pastou a zázvorem. Maso vraťte do pekáčku, podlijte je trochou vývaru a přikryjte alobalem. Pečte ve vyhřáté troubě při 180 stupních asi 40 minut. Potom sejměte alobal a kýtu při 200 stupních dopečte dozlatova. Z pekáčku slijte šťávu do kastrůlku a nechte ji vyrestovat až na tuk. Přidejte do ní rajský protlak a zalijte zbytkem vývaru. Omáčku přiveďte k varu, pak přidejte smetanu a dochuťte solí a pepřem. Ještě krátce povařte. Hotové maso nakrájejte na plátky, podlijte omáčkou a podávejte s vařenými bramborami.