Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová pečeně na medu se šalotkou

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso opečeme vcelku do hněda, z každé strany. 2) Poté maso přendáme do pekáčku a osolíme. 3) Do výpeku z masa přidáme víno, med, chilli a sůl. Chvilku prohřejeme a přidáme do pekáčku. 4) Šalotky nakrájíme na větší kusy a přidáme do pekáčku. 5) Podlejeme vývarem a pečeme asi hodinu na 180 °C přikryté, poté odklopíme a pečeme ještě 10-15 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!