1) Maso naklepeme, osolíme, opepříme. 2) Hlívu nakrájíme na nudličky, česnek na kousíčky. 3) Česnek orestujeme na olivovém oleji, poté přidáme hlívu, sůl a pepř a restujeme do zlatohněda. 4) Čedar nakrájíme na 8 plátků. Na každý plátek masa dáme dva kousky čedaru, 3 šalvějové lístky a lžíci restované hlívy. Maso přeložíme, aby vznikla kapsa a připevníme špejlí. Opečeme na pánvi (z každé strany asi 3 minuty) a poté přendáme do pekáčku. Pečeme na 200 °C asi 10 minut. 5) Připravíme si přílohu: celer nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno. Cibuli restujeme na olivovém oleji, poté přidáme celer, sůl a pepř a restujeme asi 10 minut. Poté podlijeme vínem a přidáme máslo. Když se víno odpaří je hotovo.