Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová plec na cibulkách

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do růžova. Vložíme maso, krátce osmahneme ze všech stran, aby se zatáhlo. Poté osolíme, opepříme, přidáme cibulky a feferonku. Podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a uchováme v teple. Šťávu z masa s cibulkami a feferonkou rozmixujeme ponorným mixérem a zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně. Provaříme a odstavíme. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |7. prosince 2013
vypadá to krásně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!