Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová plec na hrášku

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou plec nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Do kastrolu dáme olej a nakrájenou cibuli na něm krátce orestujeme. Přidáme k ní nakrájenou vepřovou plec a restujeme. Poté přidáme koření, nepatrně podlijeme horkou vodou a za občasného podlévání horkou vodou dusíme do měkka. Sterilovaný hrášek dáme na sítko a propláchneme ho pod tekoucí vodou. Ve studené vodě rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme. Provaříme, dochutíme solí a přidáme hrášek. Necháme přejít varem a odstavíme. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lvodakova |18. září 2014
určitě vyzkouším :) Odpovědět
Januse |18. července 2013
dobrota Odpovědět
daramacho |13. července 2013
dobré Odpovědět
Lenny |12. července 2013
mnamka Odpovědět
gline|24. května 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!