Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová plec v papiňáku

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Česnek oloupeme, nasekáme na drobno a oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka. Maso omyjeme a ponecháme vcelku. V tlakovém hrnci na rozehřátém sádle usmažíme cibuli do sklovita, přidáme maso a chvilku ho opékáme ze všech stran. Jakmile začne cibule růžovět, tak podlijeme vodou a přidáme nasekaný česnek, kmín, sůl, bobkový list a nové koření. Hrnec uzavřeme a dusíme do změknutí masa. Před podáváním maso nakrájíme na silnější plátky, nebo kousky. Podáváme se zelím a houskovým knedlíkem, nebo vařenými brambory. Vody na podlití nesmí být mnoho, aby měkké maso bylo vydušené na tuk.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |24. řijna 2013
dobré Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
neboj :o)) Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
super Odpovědět
JanaB |2. května 2013
Já bych se nebála, jde jen o zvyk. Vařím v něm poměrně často, hlavně hovězí vývary. Odpovědět
tepito |2. května 2013
papiňáku se bojím... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!