Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová plněná tlapa.

Autor receptu: ohen (64 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Vepřové plátky rozklepeme, osolíme a opepříme. Naplníme šunkou, kouskem anglické slaniny, nivy, kouskem eidamu a jarní cibulky. Přehneme a spojíme párátky.
  2. Orestujeme na pánvi. Pak trošku podlijeme a dusíme do měkka za občasného podlévání. Nakonec přidáme do šťávy koření na bylinkové máslo (kupuji na trzích) a trošku zahustím moukou rozkvedlanou v troše vody. Na talíři touto šťávou polévám maso.

Něco navíc:

Jako příloha brambory, hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |9. března 2013
Kapsy tohoto typu nemají chybu:-) Odpovědět
ohen |8. března 2013
já ho tam dala jen že byl kousek doma Odpovědět
šanela |8. března 2013
vypadá to krásně a určitě něco podobného zkusím (asi vynechám eidam), díky za recept :-) Odpovědět
olga.melicharova.54|23. května 2013
krásný Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!