1) Připravíme si nádivku: - Nasekáme cibuli a česnek najemno. - Rohlíky (starší) a houby nakrájíme na kousky. - Na oleji osmahneme cibuli a česnek, přidáme rohlíky a houby a tymián. - Osolíme, opepříme, necháme vychladnout. - Vmícháme vejce s mlékem. 2) Maso rozkrojíme podélně a naplníme ho nádivkou. Srolujeme v pevnou rolku, kterou upevníme provázkem. Opečeme na oleji ze všech stran. 3) Maso dáme do pekáčku, osolíme, podlejeme 100 ml vody a přiklopíme. Pečeme na 200 °C asi 30 minut. 4) Mezitím si nakrájíme dýni (hokaidó nemusíme loupat) a po 30 minutách přidáme k masu do pekáče. 5) Pečeme 30 minut. 6) Slijeme výpek a přidáním mouky a másla a svařením vyvaříme omáčku.