Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová znojemská s uzeninou

Autor receptu: lenka.drcmankova (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibulku dozlatova. Přidáme na plátky nakrájené maso, aby se zatáhlo. Zalijeme trochou láku z okurek. Pak dolijeme vodou s přidáme bujon. Dusíme asi 45 minut, aby maso změklo. Zatím dáme vařit vejce natvrdo. Ty pak pokrájíme na kousky. Zhruba po půl hodině přidáme na kolečka nakrájené okurky, párky a vejce. Dle chuti dosolíme. Ve vodě rozmícháme mouku k zahuštění. Až je maso měkké, omáčku zahustíme a podáváme s knedlíkem nebo rýží. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |3. listopadu 2013
vyzkouším! Odpovědět
Kůťa|19. řijna 2013
ajjj, už jsem pala, nevšimla jsem si.. Odpovědět
Kůťa|19. řijna 2013
a máme z toho pražskou s okurkama...:-( Odpovědět
Kůťa|15. řijna 2013
Ovšem není to znojemská, ale nejspíš pražská s okurkama Odpovědět
tereza.civikpunkerka|24. září 2013
vyzkouseno vyborny Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!