Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové karbanátky po italsku

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1.Troubu předehřejte na 180–200 °C , na plech vyložený pečicím papírem nasypte americké brambory a podle návodu na obalu je upečte. Mezitím udělejte karbanátky: strouhanku, dvě lžíce studené vody, mleté maso, petrželku, česnek, citronovou kůru a parmazán smíchejte v míse, dobře ochuťte solí a pepřem a pak z hmoty vytvořte čtyři karbanátky. 2.Olej zahřejte v pánvi a pak na něm sedm minut z každé strany opečte karbanátky. Servírujte s bramborami, případně se salátem z rukoly a cherry rajčat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!