Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové karé s lečem

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Karé nakrájíme na silbnější řízky a mírně naklepeme. Protlak, hořčici a paprikovou pastu smícháme, přidáme sůl, pepř, mletou papriku, worcestrovou omáčku a dobře promícháme. Polovinou směsi potřeme řízky a necháme uležet. Slaninu nakrájíme na kostky, osmažíme, přidáme nakrájenou cibuli, podusíme, přidáme zbytek okořeněné směsi a lečo. Podlijeme trochou vody a uvaříme hustší omáčku. Před dovařením přilijeme víno. Připravené řízky opékáme ns roštu nebo na pánvi 10-15 minut. Ke každému řízku dáme na talíř porci omáčky a podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucahal |25. června 2013
mnam Odpovědět
hana.molcarova |24. června 2013
lákavé Odpovědět
daramacho |24. června 2013
dobré Odpovědět
PetulkaH |24. června 2013
dobrota Odpovědět
Aggie|24. června 2013
zkusím Odpovědět
Zdendula|24. června 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!