Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kotlety v segedínském zelí

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na polovině tuku osmahneme papriku a nadrobno nakrájenou cibulku,trochu podlijeme a přidáme na kratší kousky nakrájené zelí,dusíme do měkka a potom přidáme utřený česnek.Kotlety upečeme do zlatova na druhé polovině tuku a pak přidáme podušené zelí a přelijeme vypečenou šťávou,kterou jsme zahustili smetanou a moukou a trochu společně jsme je povařili.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!