Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso na pomerančích

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a přidáme špetku muškátu. Pak maso orestujeme na rozpáleném oleji doměkka, přidáme oloupaný a najemno nastrouhaný zázvor, citronovou kůru a povidla. Přilijeme trochu vody a dobře rozmícháme, aby se povidla rozpustila a omáčka byla akorát hustá. Oloupaný pomeranč zbavíme i bílé slupky, nakrájíme na malé kostky, přidáme na pánev a krátce prohřejeme. Vhodná příloha je kari rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |3. září 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!