Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso po indicku

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso nakrájíme přes vlákna na hranolky, vložíme na větší pánvičku s rozehřátým olejem a za stálého míchání na prudkém ohni opékáme asi 2 minuty. Pak vmícháme kari koření, vše zalijeme smetanou, osolíme a asi minutu podusíme. Do svěsi přidáme dorbně nakrájenou cibuli a dusíme další minutu tak, aby cibule zůstala mírně chřupavá. Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |25. řijna 2014
mňáám, like 1+++ Odpovědět
Januse |21. června 2013
dobrota Odpovědět
roxana-zdena |14. března 2013
Zkusím !!! Odpovědět
Hana 19|3. března 2014
obdobně dělávám, rychlá nouzovka, ale mně chutná :-) Odpovědět
Lada 3|3. března 2014
mňamka :-) Odpovědět
marie.huttlova|31. května 2013
jdu na to :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!