Oškrábané syrové brambory nakrájíme na slabší kolečka,celer,mrkev nakrájíme na nudličky.Na pánvi na rozpuštěném másle prudce osmažíme zeleninu.Pak přidáme na prach rozdrcené lístečky rozmarýnu,bobkový list,sůl a pepř.Mezitím si pokrájíme vepřové maso na medailonky a bůček na tenké řezy.Špekáčky pokrájíme na tenká kolečka.Na kastrolu na rozpáleném oleji maso,bůček a kolečka špekáčků zprudka opečeme.Pak směs osolíme,opepříme a dáme péci do trouby.Když je maso měkké a nasáklé chutí bůčku a špekáčků.vsypeme na ně hotovou zeleninu,kterou máme již připravenou na pánvi.Nakonec vše promícháme a zalijeme bílým vínemPovrch pokryjeme klstovým těstem připraveným po rozválení na velikost kastrolu nebo pekáče.Těsto potřeme vajíčkem a pečeme pomalu v troubě.