Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso v alobalu

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z alobalu ustřihneme 2 větší obdélníky. Maso lehce naklepeme, žampióny a cibuli nakrájíme na plátky, brambory na kostičky. Alobal potřeme olejem rozložíme brambory, přidáme plátek masa potřený česnekem, osolený, okořeněný, posypeme houbami, lehce osolíme a nakonec dáme 2 plátky anglické a alobal dobře uzavřeme. Takto uděláme 2 balíčky, které dáme na suchý pekáček a dáme předehřáté trouby na 170°C asi na 25 minut. Pak alobal rozevřeme, posypeme sýrem a krátce zapečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |23. května 2013
dobrota Odpovědět
mikotka |15. května 2013
mnam Odpovědět
Šuldeska |15. května 2013
Dělám podobně a moc mi to chutná. Odpovědět
katy9 |11. května 2013
v yzkouším Odpovědět
jana.h |7. května 2013
dobrota Odpovědět
lucy3 |17. dubna 2013
dobrota Odpovědět
jana.remkova.7 |1. března 2013
V tom alobalu to má výhodu, že neuteče žádná chuť:-) Odpovědět
Dita10|15. května 2013
děláme něco podobného Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!