Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové maso v hrášku

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kostičky masa orestujeme, přidáme protlak, opepříme, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Na mnásle osmahneme hrášek, zaprášíme moukou, podlijeme, osolíme a podusíme. Vmícháme utřený česnek a pažitku, smícháme s masem a kolečky klobásy a prohřejeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!