Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové myslivecké žebírko - plněné

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žebírka tence vyklepeme, osolíme, opepříme, naplníme osmahnutými játry na nudličky nakrájenými s cibulí a žampióny, svineme ke kosti, ovineme dlouhými tenkými plátky anglické slaniny, upevníme párátkem, opečeme, přidáme kečup, červené víno a necháme v troubě zapéci. Hotová žebírka můžeme zdobit oloupanými hlavičkami žampiónů. Vhodnou přílohou jsou bramborové hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |17. řijna 2013
dělám taky, ale se zvěřinou Odpovědět
lubela |15. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!