Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové nudličky po čínsku

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a potm pokrájíme na hranolky. Vejce rozšleháme se lžící škrob.moučky a se zázvorem, přidáme maso,promícháme a necháme hodinu (nebo i déle) odležet. Pak je opečeme za stálého míchání na oleji, scešdíme, na oleji osmahneme žampiony nakrájené na plátky, tence nakrájený pórek a kapii, cibuli nakrájenou na tenká půlkolečka. Přidáme maso, rezetřený česnek a vše zahustíme lžící škrobu rozmíchaného se dvěma lžícemi vody. Nakonec vmícháme med, lžičku octa, chilli, vermut, sójovou omáčku a ještě podusíme asi 2 minuty. Hned podáváme, nejlépe s rýží (ale můžeme zvolit i jinou přílohu).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

brenda |7. prosince 2012
další tip na véču Odpovědět
tamata |29. listopadu 2012
vypadá to krásně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!