Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové plátky s omáčkou

Autor receptu: barbucha (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové plátky opláchneme, osušíme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Plátky opečeme z jedné a poté z druhé strany na oleji. Sundáme z plotny a přikryté pokličkou necháme dojít 15-20 minut. Maso vyndáme, do sosu nasypeme hladkou mouku a osmahneme na jíšku, kterou zalijeme studenou vodou a trochou smetany, případně mlékem. Omáčku dochutíme solí a kořením, např. na steaky. Do omáčky vložíme prohřát opečené maso.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |29. září 2013
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!