Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové ražniči s banánem

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky kvalitního masa naklepeme a necháme v chladu odležet nejlépe do druhého dne zalité v misce olejem a osolené, kořeněné podle chuti.Napichujeme na jehlu střídavě maso, slaninu, cibuli.Na pánvi s využitím oleje lehce podlité nejprve dusíme, odkryté dosmahneme.Přidáme a prohřejeme banány, šťávu lehce zaprášíme moukou a rozvaříme. Šťávou přelijeme na talíři ražniči, lze přidat vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |26. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!