Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové řízky po toskánsku

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Mouku osolíme a obalíme v ní vepřové řízky. Osmažíme je na dvou lžících olivového oleje dozlatova a dáme do pekáčku. 2) Na výpeku z masa opečeme fenyklová semínka, cibuli nakrájenou najemno, a slaninu nakrájenou na kostičky. Po třech minutách přidáme i česnek nakrájený najemno. Opékáme ještě minutu. 3) Ke směsi přilijeme ještě ocet a víno a objem tekutiny vyvaříme na polovinu. 4) Poté přidáme i plechovky rajčat, nasekaný rozmarýn, lístky tymiánu, cukr, skořici, sůl a pepř. Přivedeme k varu. 5) Celé to nalijeme na řízečky a pečeme 45 minut na 180 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

megan |12. řijna 2015
Krása! Odpovědět
objev |7. července 2015
dobrota Odpovědět
sonizna |7. července 2015
zkusím Odpovědět
asona |7. července 2015
Dobrota! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!