Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové se zelím a fazolemi

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci s olejem orestujeme cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso, česnek, pepř, sůl, podlejeme hrnkem teplé vody dusíme na mírném ohni do měkka. Jakmile je maso měkké, zasypeme jej třemi vrchovatými lžícemi mouky, ml. paprikou, promícháme a podlejeme asi litrem horké vody nebo vývarem. Promícháme a přidáme zelí (bez nálevu) a za občasného míchání vaříme asi ještě 15 minut. Nakonec přidáme fazole, necháme přejít varem, dochutíme a můžeme servírovat. Poznámka Pro zjemnění můžeme přidat smetanu a pro lepší chuť slaninu. Já jsem přihodila hrstku hub (kozáky). Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monina |26. ledna 2013
zařadila jsem na vyzkoušení Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!