Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové v kečupové směsi

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme, kotlety nařízneme u kosti, aby se dobře propekli a upečeme na oleji. Maso vyjmeme a uchováme v teple. Do výpeku sypeme nakrájenou cibuli a přidáme nakrájenou papriku. Opatrně společně osolíme, aby paprika nezhořkla a přidáme na lístky nakrájené žampióny. podlijeme a povaříme, zahustíme trochou mouky, vlijeme kečup a vrátíme do šťávy. společně dusíme asi 5 min. Těsně před koncem vaření přidáme proužky papriky a necháme přejít varem. Paprika nesmí změnit barvu, ani se rozvařit, osolíme podle chuti a podáváme na bíle rýži, takže výsledek je krásně barevný.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!