Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové vindalů

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli a česnek najemno nakrájíme,rozetřeme a smícháme s mletým kořením,octem a citronovou šťávou.Vepřové maso omyjeme,osušíme a vykostíme.Nakrájíme ho na menší plátky a každý plátek potřeme připravenou kořenící směsí.v chladu necháme 24 hodin uležet.Lehce vymaštěnounádobu zahřejeme na vysokém stupni tepel.Do nahřáté nádoby vložíme připravené maso a prudce ho ze všech stran opečeme.Potom snížíme tepelný zdroj na střední stupeň,a přiklopíme poklicí dusíme do měkka což trvá asi 20-25 minut,podle druhu použitého masa.Nakonec pokrm podle chuti osolíme. Příloha chléb,rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |29. listopadu 2013
zkusím, je to zajímavé Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!