Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové závitky v žampionové omáčce

Autor receptu: q (213 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 8plátků anglická slanina
  • 4PL hořčice
  • 50g máslo
  • na omáčku,máslo a hladká mouka na jíšku,250ml kys.smetany,sůl
  • mletý, špetka pepř
  • 8lístků šalvěj
  • 4plátky vepřové
  • teplá, trochu voda
  • 250g žampióny

Pracovní postup:

Žampiony nakrájené na plátky orestujeme na rozehřátém másle,zalejeme horkou vodou a chvíli povaříme,za stálého míchání omáčku zahustíme připravenou máslovou jíškou,přidáme smetanu,sůl,zamícháme a povaříme.Maso naklepeme,potřeme hořčicí,osolíme,opepříme,poklademe plátky slaniny,zavineme,opečeme dozlatova a vložíme do omáčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |1. července 2013
to může být dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!