Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové žebírko na kmíně

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme maso na plátky , naklepeme je , osolíme a opepříme. Každý plátek masa z obou stran posypeme mletým kmínem a obalíme v hladké mouce. V hrnci rozehřejeme olej a maso po obou stranách osmažíme. Osmažené maso vyndáme na talíř. V tomtéž hrnci osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a malou lžičku hladké mouky, zalijeme vodou, nebo vývarem, 15 minut povaříme a poté vložíme maso zpět do hrnce a přivedeme k varu. Dochutíme podle chuti. Recept je na 1 porci

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bábrle Inka |25. ledna 2013
moc dobré Odpovědět
DAMI |24. ledna 2013
to bude dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!