Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřový guláš s párkem a hráškem

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozehřátém oleji dozlatova orestujeme nakrájenou cibuli, přihodíme nasekaný česnek, pak přidáme maso nakrájené na kostky, okmínujeme, orestujeme, až se odpaří voda a maso začne zlátnout, přidáme nakrájené rajče a malou chvíli ještě restujeme, pak zasypeme paprikou, podlijeme horkou vodou, osolíme, opepříme a dusíme skoro doměkka. Mouku dobře rozmícháme v trošce vody, omáčku zahustíme a dobře provaříme. chvíli před koncem varu přidáme do omáčky scezený hrášek a párek nakrájený na silnější kolečka. Omáčku krátce povaříme, dochutíme a vypneme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |8. února 2014
Dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!