VĚTRNÍČKY Vodu se solí a olejem uvedeme do varu, vsypeme mouku a za stálého míchání vaříme na mírném ohni asi 4 minuty. Těsto necháme trochu prochladnout, postupně do něj vmícháme vejce a z hladkého těsta nanášíme cukrářským sáčkem, na vymaštěný a vysypaný plech, kopečky. Pečeme na 200°C, pak teplotu zmírníme na 180°C a dopečeme. Horké větrníčky rozkrojíme na půlky, necháme vychladnout, naplníme krémem a ozdobíme ovocem (čerstvým nebo kompotovaným). Nakonec pocukrujeme. Krém - V části mléka rozmícháme pudink, vlijeme ho do zbytku mléka zahřátého skoro k varu a za stálého míchání vaříme 1-2 minuty. Krém za občasného promíchání vychladíme, přelijeme do šlehače, přidáme oba cukry, tuk, rum a ušleháme hladký krém. HORKÁ HRUŠKA - 1 nápoj 4-6 cl hruškovice dolijeme hruškovým džusem a zahřejeme na 70°C. Podáváme ve sklenici ozdobené plátkem hrušky a skořicí.