Staňte se našimi fanoušky na:

Vícezrnný chléb s podmáslím z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny dáme do nádoby v následujícím pořadí - 110 ml vody, 110 ml podmáslí, 2 lžíce oleje, 2 lžíce mléka, 450 g pšeničné tmavé chlebové mouky, 160 g žitné tmavé chlebové mouky, do jednoho kouta nádoby dáme 1 lžici cukru s 23 g droždí a na druhou stranu nádoby dáme 2 lžičky soli. Nádobu dáme do pekárny a zapneme na program KLASIK. V hrníčku si smícháme vždy po 1 lžíci semínka - lnu, sezamu, slunečnice, dýně-loupané, které přidáme po zvukovém signálu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |12. března 2015
Děkuji :-) Odpovědět
pinkchihuahua|12. března 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!