Staňte se našimi fanoušky na:

Vídenské file

Autor receptu: freya (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

File pokapeme štávou a necháme chvíli odležet osolíme a vložíme do pekáče vymazaným máslem. Potřeme hořčicí a položíme pokrájenou okurku a rozškvařenou slaninu i s rozpuštěným sádlem. Zalijeme smetanou,posypeme sýrem a zapečeme ve vyhřáté troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka34 |11. listopadu 2013
uloženo 1+ Odpovědět
planeta |11. května 2013
filé a jakékoliv ryby mám ráda Odpovědět
simm |8. května 2013
Zní to zajímavě. :-) Odpovědět
šupina73|8. května 2013
to může být moc dobré,vyzkouším a ukládám:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!