Vše smícháte, klidně šlehačem. Chvilku nechte odpočinout a bobtnat. Pak tvarujete hady na pomoučeném vále. Trpělivé dělají mini knedlíčky - vážně mini, nabudou vařením. Nelekejte se, těsto je lepivé a jemné, ale při troše cviku, to máte hned hotové! Ty co spěchají krájejí hady na nočky. (Pokud budete dělat z tvarohu ve stříbrném obalu a ne ve vaničce, nebude těsto tak řídké) Vařit v osolené vodě, netuším jak dlouho. Dělám dle očka - prostě jeden vyndejte a rozkrojte! Uvnitř nesmí být syrové těsto. Po uvaření propíchnout nebo nakrájet ať může uniknout pára. A nyní dle chuti! Doporučuji se smaženou strouhankou, máslem a cukrem. Mě chutnají jablečným pyré a skořicí. Mohou se jíst i se sladkým tvarohem nebo jen s máslem a cukrem. A nejlepší jsou samozřjemě přelité rozmačkanými čerstvými jahodami a cukrem či navíc s tvarohem či kysanou smetanou. Nebo jakýmkoliv sezónním vhodným ovocem. Naučila jsem se je ve Vídni, proto jim tak říkám. Udělejte si těsto z více tvarohů dopředu, na tácku je hezky položte kousek od sebe, zmrazte, pak nandejte do pytlíčků a hodí se vždy. Dobrou chuť !