Staňte se našimi fanoušky na:

Vinná klobása s kysaným zelím

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Klobásu rozdělíme na čtyři kousky a stočíme do šneka. Zapíchneme párátkem nebo svážeme provázekem, aby klobásy držely tvar. 2) Cibuli smažíme na dvou lžících sádla a necháme zezlátnout, poté zaprášíme cukrem a necháme zkaramelizovat. 3) Smícháme kysané zelí, zkaramelizovanou cibuli, lžíci sádla, vinný ocet, česnek, sůl a kmín. Promícháme – vše přeneseme do pekáče. 4) Nahoru dáme vinné klobásy, podlijeme 100 ml piva a pečeme 30-40 minut. 5) V případě potřeby podléváme, v polovině pečení otočíme klobásy, aby byly propečené z obou stran. 6) Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |18. března 2015
Super Odpovědět
SimoneckaC |7. března 2015
Jůůůů, to bude mňamka - vyzkouším ;-) Odpovědět
Polda |7. března 2015
ukládám Odpovědět
Jana 9|7. března 2015
ukládám,vyzkouším Odpovědět
salamek|5. března 2015
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!