KORPUS: 3 vejce, 100g cukru, 1 vanilkový cukr, 40g hladké mouky, 40g kakaa, 30g solamylu, 1 lžička prášku do pečiva, 2 lžíce oleje, tuk a mouka na formu - NÁPLŇ: 150g zakysané smetany, 150g bílého jogurtu, 170g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 8 plátků želatiny, 350g višní, šťáva a kůra z 1 citronu, 5 lžic griotky, 150g šlehačky - NÁPLŇ: 200ml smetany na šlehání, 100g čokoládových hoblin Vejce vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do husté pěny. Pak lehce vmícháme mouku prosátou s práškem do pečiva, solamyl, kakao a nakonec přidáme olej. Těsto nalijeme do vymazené a vysypané dortové formy. Vložíme do vyhřáté trouby a při 165° upečeme. Hotový korpus necháme asi hodinu zchladnout ve formě. Jogurt promícháme se zakysanou smetanou, moučkovým a vanilkovým cukrem a jemně nastrouhanou citronovou kůrou. Do části jogurtové směsi přidáme namočenou želatinu, důkladně rozmícháme a obě hmoty spojíme. Pak přidáme šťávu z jednoho citronu a zlehka vmícháme dotuha vyšlehanou šlehačku. Polovinu této hmoty dochutíme 150g rozmixovaných nebo nadrobno nakrájených višní a griotkou. Obě hmoty navrstvíme do formy na korpus a necháme ztuhnout. Po zatuhnutí zdobíme šlehačkou, čokoládovými hoblinami a čerstvými višněmi.