Staňte se našimi fanoušky na:

Vodácký Tuplákový HermBurger

Autor receptu: adela.postranecka (7 receptů)

Perfektní způsob, jak dát grilovačce správné grády. Zkuste to s Tuplákem.

Množství: pro 2 osoby
Obtížnost: Snadné
Příprava: 10 min.
Vaření: 15 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

  1. Nejprve Sedlčanský Tuplák vyjměte z obalu. Hermelíny potřete trochou oleje a zabalte do alobalu. Vložte je na rozpálený gril.
  2. Cibuli nakrájejte na kolečka a opečte na grilu. Housku rozkrojte napůl a také ji dejte na gril rozpéct. Když je vše ugrilované, je čas sestavit hamburger.
  3. Na spodní́ část bulky dejte ogrilovaný Tuplák, na něj kolečko rajčete, opečenou cibulku a vše přiklopte horní částí bulky.

Něco navíc:

Ogrilovanou housku potřete hořčicí, kečupem nebo barbecue omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!